maanantai 3. heinäkuuta 2017

Noidan Paluu

Heipä hei kaikille lukijoilleni.

Peloistanne, tai toiveistanne huolimatta en ole kadonnut minnekään, on vaan ollut hieman hidas vaihe päällä, stressiä, riittämättömyyttä ja rasittavaa kädenvääntöä nimeltämainitsemattomien tahojen osalta, olen vaan halunnut kaivauta hautaan tai kellariin, enkä ole vaan jaksanut yhtään mitään ;(

Mökillä käydessä sai kuitenkin taas ladata akkuja luonnon helmassa, ja olo on hieman parempi, yritän jaksaa laittaa uutta postausta tulemaan, kunhan inspis iske.

Kiitoksia kaikille kärsivällisyydestänne, ja jatketaan uusilla kujeilla ;)

6 kommenttia:

Kitkerälahokka kirjoitti...

Oot paras!
Koita jaksaa :)

Aconitum kirjoitti...

Kiitos paljon, Kitkerälahokka, teen parhaani :)
P.S:Pointsit nimimerkistäsi, tuohan on ihan älyttömän hieno :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että palasit :) Olen tällä välin ehtinyt veganisoitua ja kiitos kuuluu ainakin osittain loistaville resepteillesi :)

Sade kirjoitti...

Kiva että palasit blogimaailmaan. Olen laittanut elämäntavat remonttiin ja aloittanut vegaanisen ruokavalion, joten ruokaohjeitasi lueskelen läpi mielenkiinnolla. Jaksamisia!

Aconitum kirjoitti...

Myönnän jo ihan liikuttuvani täällä, jos blogini on innostanut ihan vegeilyyn, tai, mikäli blogini reseptiannista on hyötyä ruokavalioremppajille.. Isot, mitä vilpittömimmät kiitokset kommenteistanne, Anonyymi ja Sade, ja tsemppistä vegetiellä molemmille!
..tulipas hyvä mieli :)

Anonyymi kirjoitti...

Muistin vasta nyt tulla katsomaan että oisko hiljaiselo päättynyt ja olihan se. Paljon mielenkiintoisia postauksia. Kiitooos! Ja jaksuja sinne. 😊❤ Pidät ihan parasta blogia. T. Zindy