perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesäinen Tortellinikeitto

n.250g Maun mukaisia vegetortellineja
1 1/2 l Kasvislientä
2 Isoa lehtikaalin lehteä
2 Sellerinvartta
1 Porkkana
1 Pieni nauris
2 rkl Hienonnettua mäkimeiramia
2 rkl Hienonnettua lipstikkaa
1/2 tl Kuivattua basilikaa
Suolaa

Suurus:
1/2 dl Vettä
Reilu 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa

-Huuhtele ja perkaa vihannekset. Kuutioi porkkana ja nauris, viipaloi selleri, revi lehtikaali pieniksi ja hienonna yrtit karkeasti
-Kaada liemi kattilaan ja lisää porkkana, nauris, selleri, kaali, ja basilika, sekoita, ja kiehauta
-Keittele vihanneksia muutama minuutti, lisää tortellinit ja keitä parahultaisen kypsäksi
-Tarkista suola, ja lisää tarvittaessa vettä
-Lisää lopuksi yrtit ja suurus, ja sekoita kunnes suurus liukenee ja keitto vähän saostuu
-Tarjoile esim. paahdetun patongin tai krutonkejen kera.

Ei kommentteja: