perjantai 20. toukokuuta 2011

Heiluri

Heiluri lienee kaikille tuttu pieni esine, joka koostuu kahdesta osasta; Narusta, ja yleensä symmetrisestä riipuksesta.
Heiluri herättää meissä mielikuvia kaivonkatsojista jotka samoilevat peltotilkulla riipustaan heilutellen etsimässä vesisuonia tai maasäteilylinjoja, sekä elokuvien hypnotisoijista jotka heiluttelevat taskukelloaan transsiin vaipuvan avustajan kasvojen edessä hokien "Sinua alkaa nukuttaa..".

Totta toinen puoli. Heiluria todella käytetään kaivonkatsontaan. Vesi/energialinjoja/kenttiä etsittäessä heiluri alkaa usein heilua vasta jouduttuaan energiakenttään, tai se alkaa heilua eri tavalla. Voit myös tuntea heilurikädessäsi kihelmöintiä osuessasi energiapaikalle. Tällaisissa tilanteissa ennalta asetetusta kaaviosta ei oikeastaan ole apua, ja kartoittajan on vaan opittava tulkitsemaan heilurinsa liikkeet ajan kanssa hankitulla kokemuksella.
Heilurin avulla hypnotisointi puolestaan perustuu ajatukseen, että aivot rentoutuvat koe-henkilön tuijottaessa yhteen pisteeseen tapahtumatonta tapahtumaa. Muita vastaavia ovat esim. kynttilän liekki tai teevee-ruudulla näkyvä "muurahaisten kilpajuoksu". En kuitenkaan aio puhua tässä hypnoosista, vaan ennemminkin heilurista tulkinta- ja ennustusvälineenä, millainen se monille noidille onkin.
Heilurin tarkoitus on kartoittaa/paljastaa salattuja asioita ja näkymättömiä energiakenttiä maasta, asunnosta, kehosta tai kartasta.

Heiluria voi pidellä narusta sormilla, tai narun toiseen päähän voi tehdä silmukan joka pujotetaan keski- tai nimettömän sormen ensimmäisen ja toisen nivelen keskikohtaan saakka. Heiluria pidellään vähän lähteestä riippuen joko kirjoituskädellä tai vasemmalla kädellä. Ei oikean käden käyttäminenkään tavatonta ole. Mikä vaan itsellesi toimii parhaiten.
Heiluri toimii roikottamalla riipusta narun päässä n.20 cm tulkittavan asian yllä, ja tulkitsemalla sen liikeratoja, eli katsomalla miten se heiluu ja/tai pyörii.
Heiluri voi keinua edestakaisin, tai pyöriä ympyrää tai ovaalia joko myötä- tai vastapäivään.
Pidä käsi vakaana ja ole tarkkana, sillä oman käden luonnollinen liike, eli oma "tärinä" voi häiritä heiluriliikettä, tai aiheuttaa haamuliikehdintää.

"Oikeasta" heilurista ollaan vähän käyttäjästä riippuen montaa mieltä. Monien heilurinkäyttäjien mielestä heilurin pitäisi aina riippua puuvilla- tai nahkanarusta, eikä koskaan metalliketjusta. Osa heilurinkäyttäjistä karsastaa metallia kaikissa muodoissaan ja usein kuullaan sanottavankin ettei heiluri itsessään saisi olla metallia, vaan mieluiten kiveä, keramiikkaa tai lasia. Yleensä heilurimateriaalia suositellaan käyttötavan mukaan, esim, vesipaikkoja, Ley-linjoja tai kultasuonia etsittäessä puinen oksa tai metallinen heiluri on kuulemma aina paras, ennustettaessa sormus tai muu "henk.koht." -esine, ja energioita kartoittaessa kivi (heilurikivilaji on hyvä valita sen mukaan, minkä kanssa omat energiasi sopivat parhaiten yhteen).
Heilurin edes tarvitse olla "aito". Myös kaulakoru tai nauhaan ripustettu pikkuesine toimii heilurina yhtä hyvin. Pääasia että roikkuva esine on vakaa. Itse pidän kiviheilureista eniten.

Voit ostaa heilurin kaupasta tai tehdä sellaisen itse. Kuten muutkin välineet, heiluri kannattaa puhdistaa ennen käyttöönottoa. Uudelle heilurille kannattaa myös pitää kenraaliharjoitus; Riiputa heiluria edessäsi, ja keskity ajattelemaan elämäsi ihania ja positiivisia asioita. Katso kuinka heiluri liikkuu. Tämä liike edustaa positiivisia tuloksia.
Laske heiluri käsistäsi, ja hengitä syvään. Ota heiluri taas ja roikota sitä edessäsi keskittyen elämäsi kamaliin ja negatiivisiin asioihin. Katso kuinka heiluri liikkuu. Tämä liike edustaa negatiivisia tuloksia.
Kun tiedät, kuinka vastavoimat vaikuttavat heilurisi liikehdintään, tulkintasi helpottuu. Näin voit myös ennen työskentelyä aina kysyä heiluriltasi onko se valmis tai haluaako se tehdä yhteistyötä. Mielestäni moinen on kohteliasta.

Ennustettaessa, tulkitsijasta riippuen jokaisella on omat metodinsa. Yleisimmin heilurin liikkeitä tulkitaan ennalta asetetun kaavan mukaisesti, ja paras tapa käyttää heiluria ennustamiseen onkin käyttää sitä "Kyllä-Ei" -kysymysten tulkintaan. Esim. myötäpäivään pyörivä liike =Kyllä. Vastapäivään =Ei.
Voit myös käyttää heiliritulkinnoissasi karttaa apuna. Ennustuskarttoja on erilaisia, ja sellainen on helppo tehdä itse tarpeen mukaan. Piirrät vain A4-arkille sopivat vastausvaihtoehdot tai mahdolliset tapahtumavaihtoehdot ja asetat heilurin karttasi ylle. Kun heiluri heiluu, katso mitä vaihtoehtoa kohti se hanakammin pyrkii. Toinen vaihtoehto on kuljettaa heiluria kartan vastausvaihtoehtojen yllä, ja katsoa minkä yllä se alkaa heilua eniten.
On monia tapoja käyttää heiluria tulkintaan. Toiset valitsevat sillä Ässä-arpansa, ja toiset yrittävät määrittää syntymättömän lapsensa sukupuolen. Heilurin kanssa askarointi voi olla hauskaa hupia tyttöjenillassa, tai vakavampaa puuhastelua alttarin äärellä. kauneushan on tunnetusti katsojan silmässä.

Heilurin käyttäminen on sinänsä harmitonta, eikä heiluri itsessään "säteile" minkäänlaista energiaa sen enempää kuin materiaali mistä se on valmistettu. Se on vain työväline, kuten teekuppi tai kynttilä, ja muiden työvälineiden tavoin heilurin käytön oppiminen kysyy aikaa. Heiluri voi toki imeä energiaa itseensä, minkä vuoksi se olisi hyvä aina käytön jälkeen puhdistaa turhista energioista, kuten muutkin työvälineesi. Säilytä heiluria pussukassa tai rasiassa. Hyvä myös pitää mielessä, että toiset ihmiset ovat herkempiä heilurityöskentelylle kuin toiset. Kunnioita heiluriasi ja opi kuuntelemaan sen viestejä. Pääasia että tunnet homman toimivan. Jos heiluri sopii sinulle välineenä, niin opit kyllä ajan kanssa käyttämään ja kuuntelemaan sitä :)

Ei kommentteja: