torstai 17. maaliskuuta 2011

Vastoinkäymisten Lannistaminen

"Hyvä ruoka, parempi mieli" ;) Tämän yksinkertaisen, maagisen reseptin tarkoitus on puhdistaa ja vahvistaa loitsijan sisäistä energiaa ulkopuolisten vaikutusten mahdollisesti aiheuttamista energiahäiriöistä (esim. stressi, huoli, energiavampyyrien tuhot, persoonaan kohdistunut pahantahtoinen magia, yms.), sekä suojata ja voimistaa omaa mieltä ja psyykeä kaikenlaisia negatiivisia hyökkäyksiä vastaan (kuten vaikka kateuden aiheuttama paha silmä, kaikenlaiset kiusaajat, astraalitunkeutuminen, jne.).

Ruis- tai grahamleipää, 1 viipale/huoli
Jauhelihaa, about 50g / leipäviipale
1 Valkosipulinkynsia / leipäviipale (tai tapauksen vaikeustasosta riippuen)
1 1/2 rkl Kuivattua tai tuoretta salviaa
Merisuolaa
Muutama musta-, tai maustepippuri (tai 1/2 tl rouhittua)
2 Sipulia / Leipäviipale
Dijonin sinappia
Öljyä paistamiseen

-Hienonna tai murskaa valkosipulinkynnet (ja salvia jos käytät tuoretta) ja rouhi pippurit morttelissa
-Laita uuni lämpeämään 225'C asteeseen
-Sekoita jauhelihaan valkosipuli, salvia, suola, ja mustapippuri
-Laita leivinpaperi leivinpellille ja asettele leivät pellille vierekkäin
-Jaa jauhelihaseos yhtä moneen palaan kuin on leipiä, ja laita yksi osa kunkin leipäviipaleen päälle
-Taputtele/levitä lihamassa tasaisesti leipäviipaleelle reilusti reunoja myöden (muista että liha vähän kitistyy paistettaessa)
-Jos sinulla on jokin voimistava/suojeleva/pahaa karkottava loitsuluku, voit lukea sen leiville ennen uuniin laittoa
-Laita leivät kuumaan uuniin, toiseksi ylimmälle tasolle ja paista niitä 15-20 minuuttia kunnes leivät alkavat ruskistua ja liha on kypsää
-Leipien paistuessa suikaloi tai viipaloi sipulit, kuumenna pannulla tilkka öljyä ja paista sipuleita kunnes ne ovat kauniin kullanvärisiä ja pehmeitä
-Anna leipien asettua n.10 min. kun otat ne uunista, jotta lihasta irronnut rasva kerkeää imeytyä leipiin
-Lopuksi, kun ruokailuhetki koittaa, kirjoita leivälle sinapilla sinua vaivaavan/kiusaavan asian nimi. Jos joku tietty henkilö kiusaa sinua, kirjoita hänen nimensä. Jos sinulla on väsymystä tai stressiä, kirjoita "väsymys" tai "stressi". Ymmärrät varmaan.
-Nauti leipien kera paistettua sipulia, ja voit suupala kerrallaan visualoida kuinka sinulla on yliote harminkappaleisiin, kuinka stressitekijät karkottuvat sinusta ja kuinka energia taas voi kiertää vapaasti puhdistavien mausteiden ja yrttien ansiosta.

(Esimerkkileipääni piirsin sinappilusikalla vain suojelevan ja yleispuhdistavan pentagrammikuvion, jotta perusajatus tästä sekä sinapilla kirjoittamisesta että taianteosta selkeytyisi.)

*Tämä pieni, esimerkki lihan käytöstä wanhassa magiassa edustaa myös keittiömagiaa parhaimmillaan. Reseptin mausteet ovat tässä pääasiassa suojelevia, puhdistavia ja karkottavia, mutta aineksia voi toki muutella ja lisätä tapauksen, tai allergioiden tai yliherkkyyksien mukaan. Kokeile esim. vahvistavaa chiliä, rakkautta tukevaa basilikaa, tai sitruunankuorta torjumaan pahaa silmää.
Samoinvoit käyttää tähän niin kaupasta ostettua, tai itse leivottua leipää. Jos leivot leivän itse, voit lisätä tarkoitusperiäsi tukevia yrttejä tai mausteita vähän myös leipätaikinaan.

Liha on tähän valitettavasti se paras runko, sillä se tavallaan "antaa ruumiin", ja sitä kautta sijaiskärsijän ikävyyksillesi. Se on kuin uhri, joka "tuhotaan" syömällä, ja jonka tuhoutuessa vaikeutesi samalla helpottavat. Wanhassa suomessa lihaa, ja etenkin sianlihaa, pidettiin lisäksi yleisesti vahvistavana elintarvikkeena. Pitäkää siis mielessä, että tämä on taianteko, ei välipala.
Kuitenkin, mikäli tapauksesi on keveämpiluonteinen, ja helposti voitettavissa, telaketjuvegetaristit voivat kokeilla vaikka tofuista jauhelihankorviketta tai vaikka porkkanaraastetta, sillä onhan porkkana toisaalta on hieman pistimen tai nuijan muotoinen, että eiköhän sillä ainakin jokin pahalainen karkotu ;)

Ei kommentteja: